Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1111 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Október 27, Kedd
Névnap:
Szabina
© DunapArt Galéria, 2006
Vásárlás Vásárlás
Kedves Érdeklődő!
Egyre elterjedtebb az a felismerés, hogy a műtárgyak, műalkotások nem csak az otthonokat teszik széppé, hanem időtálló befektetésnek is kiválóak. A DunaPart Galériában található festmények megvásárolhatóak. Ezekről telefonon vagy e-mailben is érdeklődhet, készséggel állunk rendelkezésére. Vásárlás előtt megszervezzük Önnek, hogy a kiválasztott alkotást személyesen is megtekinthesse. Amennyiben vásárlási szándékát fenntartja, az ellenérték kiegyenlítésével egyidőben kerül sor az alkotás átadására/átvételére is.
Ingyenes szolgáltatásunkat igénybe véve egy kiválasztott helyszínen megtekintheti a Galériánk kínálatából tetsző alkotásokat, amelyek közül vásárolhat is minden kötelezettség nélkül. Ha nincs ideje vagy kedve ellátogatni fél tucat galériába, akkor ez a megoldás.
Amennyiben jelentkezik a Galéria házhoz megy szolgáltatásra 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Mindössze a telefonszámát vagy email címét és nevét kell megadnia. Adatait teljes diszkrécióval kezeljük, és nem adjuk ki harmadik félnek. Ezután elszállítjuk a kiválasztott alkotásokat otthonába, irodájába. Így az Ön számára igazi élmény a vásárlás.
Díjtalan szaktanácsadás a kortárs műalkotáspiacon való eligazodáshoz. Kérésére felkutatunk Galériánkban nem szereplő alkotásokat is. A műalkotás és a környezete összehangolása.
Van kedvenc témája, melyet szívesen látna viszont festményen az otthonában? Csendélet, tájkép, portré? Kérjük, rendelje meg, és mi segítünk kiválasztani a művészt, aki elkészíti az ön által megálmodott alkotást.
Van kedvenc alkotója, festménye, melyet szívesen látna viszont az otthonában? Ha Ön korábbi művészek alkotásaihoz vonzódik, melyek vagy értékük, vagy megvásárlásuk lehetetlensége miatt elérhetetlenek az Ön számára,kérjük keressen minket, és mi megtaláljuk a megoldást, hogy az eredetihez megszólalásig hasonlító másolatot készítessünk Önnek.
Vállalkozásához, üzletébe, irodájába kölcsönözzön rendszeresen cserélődő alkotásokat, hogy legyen mivel lenyűgöznie látogatóit! A szolgáltatás díja: Alapdíj: 10.000 Ft. A kölcsönzés ideje az alapdíjon felül számított díj az alkotás árának százalékában 1. negyedév 25%, 2. negyedév 20%, 3. negyedév 15%, 4. negyedév 10%. Egy év leteltével kedvezményesen meg is vásárolhatja a műalkotást, ha ez idő alatt a szívéhez nőtt. Negyedévnél rövidebb időre mint tárgyalásra, rendezvényekre, reklámfilmhez és egyéb produkciókhoz a kölcsönzés egyedi megegyezés szerint történik.
Ha ajándékozni szeretne de bizonytalan, akkor vásárolja meg Ajándékutalványunkat,
  • mely korlátlan összegre állítható ki
  • a levásárlás nincs időkorláthoz kötve
  • bármikor átruházható!
Az Ajándékutalvány csak sorszámozva, aláírva és lebélyegezve érvényes. Bárminemű visszaélés az itt elhelyezett fotóval büntetojogi következményekkel jár!
Galériánk azon Vásárlóink részére, akik háromnál több alkotást vásároltak nálunk, 10%-s kedvezményre jogosító Törzsvásárlói Kártyát biztosit.
Az ön által megvásárolt alkotások keretezését mérsékelt áron, rövid határidőre vállaljuk. Ezen kívül vállalunk keretezést, üvegezést, kasirozást, paszpartuk készítését. Kereteink és segédanyagaink széles választékából segítünk a leginkább megfelelők kiválasztásában.
Külön egyeztetés alapján vállaljuk sérült műalkotásainak restaurálását.
Kellemes vásárlást kívánunk!
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: