Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Képtárban: 1111 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Október 27, Kedd
Névnap:
Szabina
© DunapArt Galéria, 2006
Üzleti ajánlatunk Üzleti ajánlatunk
A DunaPart Galéria lehetőséget biztosít kortárs művészek bemutatkozására, alkotásaiknak megjelenítésére. A Galériába került alkotások megvásárolhatók. A DunaPart Galéria 2001 májusa óta, havi rendszerességgel értékesítéssel egybekötött egyéni kiállításokat szervez szerződött partnereinek a WestEnd City Center irodaházaiban. A kiállítások havonta váltakoznak, és az irodaházak három aulájában egy-egy művész bemutatkozó tárlatát rendezzük. Az értékesítéssel egybekötött tárlatok elsősorban az irodaházakban dolgozóknak és az oda bejáró ügyfeleknek szólnak, de az alkotásokat bárki megtekintheti. A hagyományos kiállításoktól némiképp eltér e több funkciót is magában foglaló vállalkozás. Felváltani az irodaházak csupasz falainak a látványát, feldíszíteni a közősségi helyeket, előtereket. Lehetőséget biztosítani a kiállító művészeknek, nagy létszámú közönség előtti bemutatkozásra. Az egy hónapig tartó kiállításainkon egy átlagos galéria közönségének a többszöröse fordul meg, így jelentősen megnő annak az esélye, hogy az alkotásokat megtalálja az az ember, aki leginkább megbecsüli őket.
A Művésznek meg kell határoznia azt az árat, mely az alkotás értékesítése esetén Őt illeti (művészár). Galériánk erre teszi rá a jutalékát, mely a Kiállítás fenntartási- ill. reklámköltségeinek fedezésére szolgál akár egyetlen, (vagy több) alkotás értékesítése esetén is a kiállítás ideje alatt. Amennyiben a Kiállítás ideje alatt nem történik értékesítés, úgy a kiállított alkotások közül, egy a Művész és a Galéria által közösen kiválasztott alkotás a Galériát illeti a kiállítás költségeinek fedezetéül.
2001 májusától napjainkig (2005 októberéig) több mint 120 művész mutatkozott be a Galéria által rendezett kiállításokon.
  • A látogatókat mi biztosítjuk!
  • A DunaPart Galéria kiállításait szaklapokban hirdetéssekkel népszerűsítjük, ez által az oldal ismertségét és látogatottságát növelve és folyamatossá téve. Honlapunk látogatottságáról a Statisztika menüpontban tájékozódhat.
  • Galériánk Művészei
  • Galériánk Művészei fényképpel, vagy amennyiben erre nem tartanak igényt, úgy egy közösen kiválasztott alkotással helyettesítjük a fotót, - rövid szakmai önéletrajzzal jelenhetnek meg oldalunkon. Életrajzát magyar nyelven közöljük. Amennyiben rendelkezésünkre bocsátja annak angol, vagy egyéb nyelvű fordítását, azt további díjazás nélkül elhelyezzük a Galériában. A bemutatkozásnál a látogatónak lehetősége van megtekinteni az adott művész összes művét, mely Galériánkban szerepel.
  • Top 10
  • Főoldalunkon folyamatosan nyomon követhetőek a látogatók által legtöbb kattintást kapott alkotások.
  • Képtár
  • A Galéria képtárában az alkotások véletlenszerű sorrendben jelennek meg, ezzel biztosítva, hogy a művek egyenlő eséllyel jelenjenek oldalunkon.
Galériánk Önnek mindezt, szerződéskötésünket követő egy naptári évig díjmentesen biztosítja. A díjmentes évet követő időszak költségeinek fedezetéül szolgáló, a Galériát illető díjazás összegéről vagy fedezetéről, a lejáratot követő 30 naptári napon belül, külön állapodunk meg, és Megállapodásunkat írásban rögzítjük. A szerződéskötést követően e-mailen várjuk a festményeiről készült digitális fotóit, melyek elkészítésében szükség esetén segítséget nyújtunk, illetve azok adatait, valamint meg kell határoznia azt az árat, mely az alkotás értékesítése esetén Önt illeti. Galériánk erre teszi rá a jutalékát, mely a Galéria fenntartási- ill. reklámköltségeinek fedezésére szolgál. Amennyiben szeretne megjelenni galériánkban, kérjük juttassa el hozzánk e-mailen, vagy személyesen rövid bemutatkozó anyagát, és Galériánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: