Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1117 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Szeptember 22, Kedd
Névnap:
Móric
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Rovó Edina.Megnézem a képeit
Rovó Edina alkotóművész.

Szegeden születtem és végeztem tanulmányaimat. Rajztanári diplomát is Szegeden, a Tanárképző Főiskolán szereztem. Mivel egész életemet áthatotta a rajz szeretete, nem is emlékszem olyan időszakra az életemben, amikor ne rajzoltam, festettem volna.
Nem sokkal ezelőttig inkább csak saját örömömre, barátaimnak, szeretteimnek festettem, mígnem egy évvel ezelőtt kiköltöztem Indonéziába, Balira, ami gyökeresen megváltoztatta a festészethez való hozzáállásomat.
Az ottani, vallással mélyen átitatott kultúra, a csodálatos természeti formációk illetve a gyerekek, emberek szépsége elvarázsolt és alkotásra buzdított. Így született meg első kiállításom Szegeden. A nem várt elismerés és a pozitív visszajelzések bizonyosságot adtak hogy munkámnak, mely az alkotás tiszta szeretetéből születik, van létjogosultsága a mai, modern ember életében is, és sikerül átadnom és közvetítenem azt a harmóniát és szépséget, amit én élek át ebben az idegen, mégis oly ismerős kultúrában.
Mély meggyőződésem hogy művészettel teljesebbé tehetjük életünket. Személyes vágyam az, hogy a képeim szebbé tegyék mások életét és megszólítsák az embereket, Önöket.
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: