Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1117 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Szeptember 22, Kedd
Névnap:
Móric
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Hadházy Molnár Attila.Megnézem a képeit
Hadházy Molnár Attila festőművész.

„Úgy szeretnék festeni,
Ahogy a madár énekel”
Claude Monet
A nagy francia impresszionista festő szavai csengenek a fülembe, valahányszor ecsetet veszek a kezembe. Megtapasztalni a természet nyugalmát, érezni ősi erejét, meglátni és megláttatni a szépet mindenben, legyen az egy apró fűszál vagy a bömbölő vulkán látványa.
A szépségkeresésben és festői kifejezésben segítettek a Nyíregyházi Tanárképző Főiskolán mestereim, Bényi Árpád és Valkovits Zoltán festőművészek. Hét évi tanítás után végleg a festészetnek szenteltem az életem.
Több éven keresztül rendszeresen látogattam a mártélyi művésztelepet, ahol a Tiszát és a vásárhelyi tanyavilágot festettük.
Utazásaim hatására témáim kibővültek a mediterrán világ szépségeivel. Vonzódom Velence színes kavalkádjához, Egyiptom, Marokkó, Itália, Törökország varázslatos emlékeihez, Portugália, Franciaország, Görögország sziklás partjaihoz...... és az ott élő emberekhez.
Az itt szerzett élményeimet 2005-ig 40 önálló hazai kiállításon mutattam be az érdeklődőknek. Kollektív bemutatókon és gyűjtőkön keresztül munkáim eljutottak Olaszországba, Svájcba, USA-ba, Japánba, Erdélybe, Belgiumba….
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: