Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1117 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Szeptember 22, Kedd
Névnap:
Móric
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Raffaele Gargiuolo.Megnézem a képeit
Raffaele Gargiuolo festőművész.

Főbb kiállításai: Velence, Firenze, Padova, Ferrera, Róma, Párizs, London, Nizza, Bari, Hallstahammar (Svájc), New York, Madrid, Budapest (Béke Hotel, Suzuki Galéria, DunaPart Galéria), Rio de Janeiro (Irlandini Galéria).
Nemzetközi közös kiállítások: Nizzában, Madridban, New Yorkban olyan világszerte legendás történelmi nevekkel, mint Dali, Miro, Chagall, Picasso, De Chirico, Morandi.
Katalógusok: Művészet Manciano 1983, Olasz pillanatok és jelenlétek 1984, a XX-ik század mesterei 1985, Interart 1985, Kortárs Művészetek Nemzetközi Katalógusa 1985.
A művész Traniban született. Festő, zenész és zeneszerző.
Hosszú ideig Firenzében lakott, ahol megismerkedett a jelenkor több neves festőművészével. Tőlük tanulta meg a képkompozíciók készítésének technikáját.
Előadó és az Európai Egyetem állandó tanácsadója.
Képeit bemutatta Cremona, Velence, Manciano, Padova, Pescara, Collefero, Barletta, Rimini, Trani és London kiállító termeiben rendezett nagyszabású kiállításokon. Részt vett az Első Római Biennálén és a párizsi „Népek Szalonja” rendezvényén.
Mindig figyelemreméltó eredményeket ért el festményeivel, sok díjat és más elismerést nyert. Több akadémiának munkatársa.
A Művész szűz tájainak misztikus fénye tulajdonképpen, talán abból a tudatalatti szükségből fakad, hogy megteremtse egy olyan világ első hajnalát, amely éppen őt várja: az Alkotót és a Művet.
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: