Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1111 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Október 30, Péntek
Névnap:
Alfonz
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Márfy Gabriella.Megnézem a képeit
Márfy Gabriella festőművész.

Mindig tetszettek a különféle művészeti ágazatok, nagyon fontos számomra a kreativitás.
10 éve kezdtem el jobban érdeklődni a spirituális dolgok iránt. Kerestem, hogy mi az, ami nekem kell, amiben megtalálhatom önmagam.
2007-ben részt vettem egy nepáli zarándokúton, amely megváltoztatta a világhoz való hozzáállásomat, az értékrendemet. Láttam, megtapasztaltam, hogy milyen a "nincsből adni", hogy mennyire más értékek a fontosak, mennyire nem a pénz körül forog minden. Lenyűgözött, az emberek természetessége, segítőkészsége, kedvessége, egy lélekben is színesebb világ tárult fel előttem. Még jobban előtérbe került számomra az emberi lélek, a láthatatlan értékek. Megerősítette bennem, hogy a túlzott fizikai értékek nélkül is létezik boldogság. Ez meghatározó élmény volt számomra. Éreztem, hogy a kézrátétes gyógyítás, a reinkarnációs utaztatás, a kineziológia számomra tanulási folyamatok, hogy még valamit meg kell találnom.
Egy hirtelen jött gondolat után kezdtem el festeni 2011-ben. Úgy éreztem, ami bennem van, érzelem, gondolat....azt valamilyen látható formában a felszínre kell hoznom.
Rájöttem: ez az, amit kerestem, ami még hiányzott. Először csak a magam szórakoztatására alkottam, aztán úgy gondoltam meg is tanulok festeni. Rádóczy Gyarmathy Gábor lett a "mesterem".
Egyre szélesebb körű lett a látásmódom, a kifejezési világom, kezdtem nyitni újabb és újabb témák felé. Arról kezdek festeni, ami megérint. Lényeg, hogy lelke legyen, és bármilyen témához fogok én is benne legyek, hogy élő legyen a képem.
A nepáli élmények hatottak rám, és a festés adott rá alkalmat, hogy én is kipróbáljam milyen a "nincsből adni". Amikor szinte a semmiből létrehozunk valami olyat, amivel esetleg valaki álmát megvalósíthatjuk. Többször ajánlok fel jótékony célra, árverezésre festményemet. Az első ilyen alkalommal egy nepáli kolostor gyermekeinek küldtük el az összeget. Ez olyan hatással volt rám, hogy tudtam folytatnom kell. Gyermekotthon, iskolaház lakói voltak a következők, de támogatok így két sportcsapatot is, ahova a fiaim járnak: a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiát (DKKA) és a Fehérvár Enthroners Amerikai Football csapatát.
A jótékonykodások és ezen együttműködések közben újabb érzéseket tapasztaltam meg. Mindig mellém állt valaki, valakik és segítettek, amilyen formában tudtak. Megtapasztaltuk, hogy amikor összefogunk, és mindenki hozzátesz egy kicsit abból, amit ő tud fizikai vagy mentális síkon, akkor még jobban sikerül minden, mindannyian többek leszünk általa, és többet is tudunk átadni magunkból.
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: