Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1117 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Szeptember 26, Szombat
Névnap:
Jusztina
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Arman Allahvergyan.Megnézem a képeit
Arman Allahvergyan festőművész.

Valakinek Neve van, valakinek csak vezeték neve. Arman azon emberek közé tartozik, akiknek a neve már ismert. Aki egyszer megtekinti műveit, sokáig emlékezik rájuk. Arman festészete gondolkodásra késztet. És ez nem mindenkinek adatik meg. Jó, ha megértik az embert. Vagy legalábbis igyekeznek megérteni. Van, akit a színek élénksége ragad meg, van, akinek a festményekből átsugárzó optimizmus tetszik, és van, akinek a világ megismerésének a filozófiája. Közömbös senki sem marad. Munkáinak legnagyobb részével az USÁ-ban, Oroszországban, illetve Ausztráliában találkozhatunk. Arman fiatal. Keresi önmagát, az élet értelmét, ami azt jelenti, hogy a nagy felfedezések még előtte állnak.

Arman 1979. augusztus 25-én született Bakuban. Már gyermekkorában kitűnt kortársai közül rajztudásával és képességét ifjúsági szakkörökben tökélesítette. Évek multával a korábban hobbiként művelt és előszerettel végzett rajzolás, festés szenvedélyévé vált és egyre inkább érezte úgy, hogy gondolatait, érzéseit a festészettel képes kifejezni az alkotásain keresztül. Folyamatosan képezve magát, a 90-es évektől a művész egyformán jól eligazodik a különböző műfajok között, de a kedvenc témája a városi táj.
A művész alkotásait szemlélve, élénk színvilágot indukáló képeivel különös érzéseket kelt a nézőben. Művészeti és alkotói útkeresésének mottója egy Salvador Dali idézet: „Ne féljenek a tökéletességtől! Sosem érik el.”
******************************************************************************
Художник Арман.

Арман родился в городе Баку 25 августа 1979 года. В детстве посещал изостудию в Доме пионеров, увлекался рисованием. Прошли годы и это увлечение переросло в потребность выражать свои мысли и чувства посредством живописи. С 90-х годов художник работает с одинаковым успехом в разных жанрах, но любимой темой является городской пейзаж.

Рассматривая картины Армана - попадаешь в яркий мир красок, которые вызывают особые эмоции... Он отличается не только способностью создать удачный замысел, но и умением воплотить его с наибольшей выразительностью. Арман находится в постоянном творческом поиске . Своим девизом художник Арман считает слова великого Сальвадора Дали: "Не бойтесь совершенства, все равно оно не постижимо".

Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: