Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1117 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Szeptember 22, Kedd
Névnap:
Móric
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Deák Attila.Megnézem a képeit
Deák Attila festőművész.

1963-ban születtem Nagykanizsán, majd egy Tolna megyei kis faluban nőttem fel.

A rajzolás végigkísérte eddigi életemet, majd 1996 óta a színek világában próbáltam megörökíteni a számomra érdekes és rám érzelmileg ható dolgokat. Katonaként, rendőrként és szenvedélyes horgászként nagyon sok időt töltöttem a szabadban, napok és évszakok minden szakában. Talán hivatásomból kifolyólag is mindig a kézzelfogható objektív valóságot szerettem, mely az alkotó munkámban is meghatározó szerepet tölt be. Hűen próbálom az általam látott, érzett és tapasztalt világot visszaadni.2005 óta nyugdíjasként már a festészetnek és a hobbijaimnak élhetek.

Tagja vagyok a kaposvári székhelyű PANNON Art Képzőművészeti Egyesületnek, ahol festményeimet rendszeresen zsűriztetem is, valamint a Tolna Megyei Bárka Művészeti Szalonnak és a Honvéd Kulturális Egyesületnek.
Több mint 50 önálló és számos közös tárlat alkalmával mutatkozhattam be magyar városokban, községekben mint pl. Kaposvár, Dombóvár, Siófok, Tamási, Kaposfüred, Baja, Kalocsa, Szentendre, Szekszárd, Budapest ( Iparművészeti Múzeum, Rendőrség-történeti Múzeum, ORFK Télikert) stb. és 2001-ben a németországi Kernen városában két hónap időtartamú meghívásos tárlattal. 2011-ben művész társaimmal Párizsban is bemutatkozhattunk.
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: