Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1111 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Október 31, Szombat
Névnap:
Farkas
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Hegyi Gábor.Megnézem a képeit
Hegyi Gábor alkotóművész.

Budapesten születtem 1979-ben.
Festészettel 2009 óta foglalkozom.
A festészettel, mint alkotómunkával először Csoma Gábor festőművész műtermében, tanítványaként találkoztam. Később a tőle tanultak alapjain elindulva, önmagamat képezve, tapasztalatok és megfigyelések útján jutottam előrébb munkáimban.

2011-ben került sor első önálló kiállításomra, aminek sikere motivált arra, hogy azóta is rendszeresen bemutassam képeimet a közönségnek, művészetbarát belvárosi kávéházakban, éttermekben illetve bárhol, ahol a munkáimat szívesen látják.

Képeim ihletődése, tartalma, üzenete nagyon változó. Merengő, és sokszor csapongó.
Nem tudok huzamosabb ideig megmaradni egy témánál, sodródom az engem körülvevő eseményekkel, hatásokkal…, majd elemzem ezeket, töprengek rajtuk, amíg eljutok arra a szintre ahol képpé formálódnak a gondolatok. Sokszor inspirál egy érdekes téma, egy különc ötlet, humor, ami arra hivatott, hogy egyedivé varázsolja, szórakoztassa, vagy épp elgondolkodtassa a környezetét. Alkotásaimmal célom, az önkifejezésen, és a szakmai fejlődésen túl az örömszerzés másoknak, egy csipet önátadás!
A festészetet önátadásként élem meg, a képeimben önmagamat adom. Szeretném, hogy a munkáimból áradó apró rezgések eljussanak azok rendeltetési helyére. Azt vallom, hogy minden képemet személyre szabottan készítem, és előbb utóbb megtalálja gazdáját, megfelelő helyét az univerzumban.
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: