Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1117 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Szeptember 26, Szombat
Névnap:
Jusztina
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Takács Jolán Anna. Megnézem a képeit
Takács Jolán Anna alkotóművész.

Tolna megyében, Döbröközön születtem, 1957. június 16.-n.

A rajz és a festészet szeretete végig kísérte az életem, időközben különböző képzőművészeti szakkörökre jártam. Tíz évig tanultam Bruncsák András festőművész vezette Képzőművészeti Szabadiskola festőosztályában, tárgyi portré és alakrajzot. Az itt töltött évek meghatározóak voltak fejlődésemben.

A tűzzománc művészet alapjait Bézy Sányi bácsitól tanultam, aki a kecskeméti Tiszti Klub szakkörét vezette hosszú éveken keresztül. Ez a művészeti ág az egyik legkedveltebb kifejezési formám, mai napig is újabb és újabb örömöt, meglepetést ad számomra.

Mindezek ellenére mégis úgy alakult az életem, hogy Kecskeméten élek és a Bács-kiskun Megyei Kórházban dolgozom, mint röntgenasszisztens.

Többféle technikát használok, főleg akvarell és pasztell képeket festek. A tűzzománc képeimet karcolt és festett módszerrel készítem, szívesen alkalmazva növényi és állati motívumokat. Számos bibliai eseményt dolgoztam fel. Képeim már több helyen szerepeltek az ország számos pontján, egyéni és csoportos kiállításokon /Gyula, Budapest, Pécs, Kecskemét, Szekszárd, Kiskunhalas, Székesfehérvár, Eger és legutóbb Nagykörösön volt kiállításom.
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: