Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1111 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Október 20, Kedd
Névnap:
Vendel
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Pavlo Burakovszkij.Megnézem a képeit
Pavlo Burakovszkij festőművész.

1965. november 14-én született a Ternopil megyei Bogdanyivka festői szépségű falujában. Már gyermekkorában is a környezetéről készített rajzokat: erdőt, mezőt, házakat festett. Fiatalon gyökeret vetett szívében a jóság és a szépség iránti szeretet, amely végigkíséri egész művészetén, és megtalálható minden alkotásában.
Pavlo Burakovszkij szülőföldje szépségét festi meg, a Kárpátok hegyeit, a tisztásokat és forrásokat – azokat a tájakat, ahol mai napig él és dolgozik. Munkái a természet szeretetéről tanúskodnak, arra késztetnek, hogy elgondolkodjunk a lélekről, a mai világ humánus elfogadását hirdetik.
Hosszú rögös életutat járt be Pavlo a nagybetűs Művészetig. Az átélt szenvedés, fájdalom mind kifejeződik alkotásaiban, megjeleníti a lélek fájdalmát és a szeretetet, az örömöt és a bánatot, az Istenben vetett hitet és a reményt. Képeinek hősei – emberek és állatok, amelyeket a művész, különböző helyzetekben ábrázol. A szerelmet, a jóságot és a reményt szimbolizáló nő alakján keresztül a festő az anyaság örök témáját világítja meg. Az állatok az erőt, a hatalmat és a természet keménységét testesítik meg.
Pavel Burakovszkij alkotásai minden ember életét reménnyel, a Teremtőbe vetett hittel töltik meg.
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: