Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1111 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Október 31, Szombat
Névnap:
Farkas
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Kishonthy Katalin.Megnézem a képeit
Kishonthy Katalin festőművész.

Hiszek abban a sors adta lehetőségben, hogy a mindennapok küzdelmeivel birkózók, de a jólétben élők számára is, létezik legalább egy tevékenység, mely feloldja a keserűségeket, a magányt, vagy éppen az unalmat. Nálam ez a mindent elsöprő gyönyörűség, mely megelőzött minden tevékenységet és érdeklődést, a színek varázslatos hatalma volt. A felhők mérhetetlen mennyiségű színe és formálódása, az alkonyat, a pirkadat. A fák, a bokrok, a rét és megannyi táj ezerféle színe. Az árnyékolások adta szépségek kidolgozása és sorolhatnám a természet felséges csodáit, mind, mind a fáradhatatlanság erejével tódult agyamba, és agyamon át vezérelve kezeimhez, már negyven év óta. Mindent festek és rajzolok, ami megfogja érzékeimet és el nem engedi, amíg magaménak nem tudom egy rajzzal vagy festménnyel.
A számomra "SZÉPSÉG " meghat, könnyekre indít, legyen az szemmel érzékelhető, de énekhang, vagy hangszer, vers, vagy kutyáim tekintete, de bármi mely túlárad a mindennapok átlagos elvárásainál.
Általában olajjal dolgozom, az olaj élénk színei, könnyen kezelhető festést biztosítanak számomra, melynek tartós, időtálló tulajdonságai is vonzóak.
Festményeim témái főleg tájképek, de portrék, állatok, életképek és kevésbé csendéletek is megtalálhatók a miniatúrától a másfél méteres festményméretig.

Reménykedem, hogy realista stílusban festett képeim némelyike megnyeri egy- egy vásárló tetszését annyira, hogy a képpel együtt képzeli el az elkövetkezendő éveit.
Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: