Karbantartás
designed by gracom Menü
menu
Submenu
Top 10 brief list
Top 10
leglátogatottabb festmény:
Képtárban: 1111 kép.
Galériában: 49 kép.
Keresés:
Művész neve:

Alkotás címe vagy témája:

Ár:
Mai dátum:
Október 31, Szombat
Névnap:
Farkas
© DunapArt Galéria, 2006
Művészeink
Összesen:
282 művész

Szabó Anna.Megnézem a képeit
Szabó Anna alkotóművész.

László Jánosné Szabó Anna vagyok. 1957-ben születtem. Pest megyében élek és itt is dolgozom. Rajzot csak az általános iskolában tanultam, így hát ezzel a tudással indultam 2006-ban a festészet gyönyörű útján.
A szép képek, festmények szeretete mindig velem volt. Kettő gyermekem van, már felnőttek és elkerültek otthonról. Úgy éreztem, itt az ideje, hogy azzal foglalkozzak, amit igazán szeretek. Részt vettem barátaim kiállításain, és az ő ösztönzésükre alapítottunk egy klubot, szakkört, ahol havonta találkozunk, és egymást segítve dolgozunk.
Már több kiállításon részt vettem velük, de mindig szerettem volna egy olyat, ahol csak az én képeim szerepelnek. Így kerültem ide – köszönöm a lehetőséget!
Főleg tájképeket festek, de szívesen próbálkozom csendélettel is. Amikor éppen rajzolni támad kedvem, akkor régi épületeket vagy azok részleteit keresem. Természetesen fényképről, mert azt bármikor elővehetem. A „Jobbagyféltekés rajztanfolyam” elvégzése óta portrérajzolással és festéssel is foglalkozom, hozott kép alapján is, ha van rá igény. Bármelyiket csinálom, tökéletes kikapcsolódás a mindennapok rohanásából! Csak a kép és én létezem!

Kívánom, másoknak is örömet okozzon képeim látványa, ne csak nekem!

Köszönettel: Szabó Anna.
*****************************************************************************
My name is Anna Szabó. I was born in 1957. I live with my husband in county Pest and I work here, too. I have two children, they are already grown up.
I studied drawing only in Primary School, so with this knowledge I took to the beautiful road of painting in 2006.

The affection of nice pictures, paintings was always with me. I felt that the time has come to deal with what I really would like to. I attanded my friends’ art exhibitions and because of their suggestion we founded a club where we meet once a month.

Mainly I paint landscapes, still-lifes, but I deal with drawing portraits, making graphics. Either of them is always a perfect relaxation for me. There are just the picture and me, nothing else.

Footer Footer
Magunkról Képtár Galériánk képei Kiállítások Művészeink Vásárlás Üzleti ajánlat Kapcsolat Egyéb  
azonosító:
jelszó: